Hyr en Delta!

Trots många långa kvällar med teambuilding på Chalmers kan det ibland hända att teknologen känner att den är en kamrat kort. Det kan saknas en date till RASP-balen, det kan vara dåligt drag på festen man skall till eller så kan man helt enkelt bara behöva något att shotta ikapp med i en pub efter att man blivit dumpad av tjejen. Delta skapar därför nu sin privata eskortservice där man för 200 kr (eller ibland ett par bärs) kan hyra en delta för en kväll. Då vi som datateknologer inte har några kunskaper om sex kan vi inte ställa upp på att göra "det fula", men vi tror inte att klientelet skall bli besviket på det. Nedan följer några vanliga anledningar till att hyra en delta.

Skägg

Ett skägg är en person som följer med och agerar partner till någon. Vi är som skägg mycket städade och håller gärna rumsrena konversationer med föräldrar om hur bra det går med deras barns studier och hur de väntar till efter äktenskap med att slå samman sängarna. Vårt bordskick är generellt oklanderligt innan de första 8 ölen.

Sprithare

En sprithare är en person som hyrs in på sittningar för att få igång festandet. Spritharen håller igång konversationer runt bordet, ser till att det blir några extra bordsskålar och får bordsgrannarna att inte skämmas över att köpa en andra öl och stanna lite längre.

Kavaljer

Delta är väl insatta i etikett, från hur man knyter en fluga till hur man tilltalar högadeln eller smakar av vin. Vi är väl bekanta med dresscodes och utgör ett ypperligt sällskap på allt mellan riddarhusbaler och operapremiärer.

Fejdhetsare


Vid situationer när familjära problem ligger nära till hands kan Delta lägga veden i elden och rikta ilskan bort från dig. Om du till exempel skall förklara för dina frikyrkliga föräldrar att din läggning inte är traditionellt kristen finns det inget som tar bort fokus från dig som en orange man som nakengycklar mot din far.

Le Chef


Plötsligt kan det hända att man står där och måste laga mat för personer man inte tycker om. Då kan Delta hjälpa dig och laga så god mat som dina gäster förtjänar.

Barhäng

Ibland måste man ut och hänga i en bar. Om det saknas någon att försöka supa under bordet eller bara en påläst wingman som kan coacha dig i din raggning är Delta folket för dig.


Mys med Delta


Precis blivit dumpad? Eller kanske rentav bara behöver någon att gosa lite med? Då är Delta helt rätt för dig! Delta är nämligen de mysigaste killarna på Campus och vi bryr oss om dig!


Personlig Stylist

Trött på ditt utseende? Eller kanske behöver en ny look? Då kan Delta fixa så du blir snyggast på Campus!

Att hyra en Delta för en kväll kostar som sagt 200 kr, och kommer oavkortat leda till fröjd (alltså fröjd som i trevligt, inte den Fröjd som tar på folk)