Fixar whitespace i titeln

"D6 är ett ljus i mörkret, för folk som upplever tristress."

D6 är sexmästeriet på Datateknologsektionen vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Ordet sexmästeri kommer från ordet "sexa" vilket enligt SAOB betyder "om (lättare, av smårätter bestående, vid sextiden) på aftonen intagen måltid [...] i fråga om nutida förh. nästan bl. om lättare måltid i samband med sällskaplig l. festlig samvaro". Sexmästeriet är alltså de som ansvarar för att det blir sådär riktigt sällskapligt och festligt.

Vi är de som ser till att det arrangeras diverse sittningar till gemene datateknologs stora förtjusning. Vi står även för drinkarna på de pubbar då det finns en drinkbar, t.ex. CMP och våra excellenta drinkfärdigheter kommer även till använding under de gasquer som vi arrangerar. Under mottagningen så arrar D6 enligt tradition de mycket omtyckta bastukalasen som folk flockas från när och fjärran för att få en plats på.

Varje år arrangerar även D6 den bästa och finaste sittning som någon sexmästerist eller exsexmästerist kan gå på under sin levnadstid, MTS:en. Denna sittning är en milstolpe och är alla festarrangörers våta dröm. För att förstå vidden av detta fenomen kan nämnas att 2008 var de 140 biljetterna slut 3 timmar efter att de släppts. D6 välkomnar självklart andra att försöka slå dem och arrangera tidernas fest.

Efter att ha tjänstgjort troget i ett år som D6 så får man dra sig tillbaka till det glassiga livet som patet. Som patet njuter man av alla fördelar utan att behöva jobba för det, man kan vänta sig inbjudan till postomsits, omsits och MTS. Tre mycket trevliga tillställningar som arrangeras av de sittande. D6 patetförening är X6, men har även kamratföreningen dX.

D6 håller till på det beryktade D6-rummet där allt kul händer.

Efter ett beslut för stadgeändring under verksamhetsår 2011 så bestämdes det att D6 skulle utökas till totalt åtta personer, därifrån kommer smeknamnet D8.

Kontakta oss på: d6@se

Vi har både värmeskåp och porslin för uthyrning. Bokningsförfrågan skickas via mail till adressen ovan.

Dessutom tar vi gärna emot drinkönskningar via mailen!

Medlemmar D6 '18

NamnPositionMail
Lucas "Elin K" FlinkSexmästareordf@d6__se
Lukas "Sandman" SandmanSexmästarinnasexmastarinna@d6__se
Gustav "Gus" PettersonKassörkassor@d6__se
Tobias "TBobbe" BäckemoSpritchefsprit@d6__se
Tove SvenssonPR-chefpr@d6__se
Åke "K" AxelandIT-riddareit-riddare@d6__se
Philip "Phax" SvenssonPhaxarephixare@d6__se
Johanna "Jonny" GudmandsenHustomtehustomte@d6__se

Kategorier: Sektionsföreningar