2016:
Afterschool, LV6 11/5 -16

"Afterschool,kom"
"Som vanligt, det är mat. kyckling finns veg."
Så löd PR:et, kan ju nämna redan direkt att jag blev inte ens förvånad när jag fick min mat.
Generellt ger jag Dfoto cred för att dom har afterschoolen utomhus, första gången någonsin?
Bemöts av en varm sol, och några bläck ris samt en stor gryta spya(?).
Dom hade försökt pilla ihop någon form av kycklinggryta med ris, visst, det är väl inget man kan misslyckas med?
...
När man bemöts av en extrastor portion av något som ser ut som spya, då blir man besviken. DFoto '16, fyra styckena gamla sexmästeriester, man tror ju att dom borde kunna laga mat?!

Normalstor mängd ris, och en gigantisk slev röra, mycket mat absolut, det är ju svingött. Men jag har väldigt svårt att äta mat som inte är gött, och detta var fan inte gött.
Smaken av ICA basic grönsaker tog över hela röran och man märkte knappt att det fanns kyckling i maträtten.
Detta var en mörk dag, första gången jag fick en gigantisk portion mat och inte kunde njuta.
Men när man går i mörkret tillräckligt länge så stöter man alltid på ljuset.
En skål, med is, och Pripps.
"Ont ska med Pripps Blå fördrivas."
Första klunken och jag fick små pripps-fjärilar i magen. Lycka. Värme. Kärlek. Så många känslor på samma gång.

+
Pripps
Utomhus
Bra Väder

-
Maten

Alltså, det var ju ett bra arr. Fast dom hade ju misslyckats med det viktigaste, Maten.
Dfoto, you had one job.
Trots riktigt dålig mat, så får Dfoto 3/10 Canon-XX420 kameror.


Afterschool LV5 4/5-16

"If a man does not have sauce, then he is lost. But the same man can be lost in the sauce." - Gucci Mane
Chef Sonko och hans undersåtar, även kallade Delta Chalmers stog i köket och skulle erbjuda: "Mammas Spaghetti och Skrånes sunkiga Köttröra" Låter ju spexigt, fast enligt facebook evenemanget stog det såhär: "Delta'16 arrar fet after-school! Vi kommer att bjuda på spaghetti och köttfärssås, kom hit din tönt! 25 kr portionen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-D good shit mmmmmm".
Classic färskdelta att vara inkompetenta, köttfärsås eller köttfärsröra? Vems mamma? Min mamma? Din mamma?
Detta ska bli spännande.
Bemöttes av en redig portion, en stor slev platt pasta än spaghetti som beskrivningen löd och en lika stor slev köttfärsgegga. Som ni ser på bilden ser det rätt lockande ut, men tyvärr återigen blev jag besviken när jag tog min första tugga.
Köttfärssåsen/röran var spetsad med bl.a morötter, celeri, lök, vitlök, en massa kryddor och såklart köttfärs. Vilket var kul, dock kändes det mer som något form av failad tomatsoppa. Köttfärsen kändes knappt, och det hade nästan varit lättare att äta rätten med en sked istället för kniv & gaffel som erbjöds. Vid sidan om fanns det någon form av hotsauce, som självklart inte var "hot".\\ Snyggt.
Spaghettin som serverades var ganska slemmig, kändes mer som hentai tentakler i min mun än någon italienares livsverk.\\ Alla italienare är besvikna.
Dom valde även att sälja läsk till denna afterschool, vilket fortfarande inte är Pripps men ett litet plus i kanten får dom.
25 kronor var priset och det fanns en ofantlig mängd kvar efter jag tog en portion, jag valde inte att backa för jag var tvungen att pallra mig upp till råttan och preppa. Men jag tror ifall jag skulle ha backat skulle jag blivit mätt.
+
Sonko
Läsk
Mycket mat
-
Fortfarande ingen pripps
Tomatsoppa
Köttfärsgegga
Tentakelpasta
Trots bedragen av beskrivningen så får Delta asparna 6/10 biceps.
//Micke G


-------------------------------------------------------------

Afterschool LV4 27/4-16

"Gently, gently, gently..Make love to it, don't fuck it" - Gordon Ramsay

Då var DNollKolls tur att stå i köket LV4, och det som serverades denna veckan var, Spicy beef nachos.
Mina första tankar kring namnet var kommer det vara en nachotallrik?
"DNollK bjuder på härligt goda nachos i ugn! Kom till basen, du kommer inte ångra dig!
Jag ångrade mig.

Jag vill inte riktigt den som är den, men fan detta var ingen höjdare. Möts upp av ett bläck som ser mer ut som en slemmig röra än faktist köttfärs samt några blöta nachos som ligger och lurkar på botten. I munnen kändes mer som någon form av en grötig köttfärsblanding. Generellt var den inte så värst kryddad, roligt med lite spexigheter bl.a paprika. dock som tidigare nämnt, kändes som man åt gröt med köttfärssmak.
Lite oklart hur DnollKoll tänkte med rätten, försökte dom göra någon form av mexikansk lasange? Gröt? Mycket oklart, Gringo why?
Tror att rätten hade varit betydligt godare ifall de separerade nachosen och köttfärsen istället för att lägga allt i en enda stor röra.
Det är ju klassisk Micke G att alltid backa minst 3 gånger, men för första gången någonsin backade inte Micke G.

+
Dom försökte iallafall, tror jag
Paprika

-
En hel del Fortfarande ingen Pripps

Tyvärr DNollKoll, ni får steppa upp erat game lite till nästa afterschool. Betyget jag ger er är 2/10 välkomstveckor, för att ni försökte.
//Mikael Gourmandi


Afterschool LV3 20/4-16
4/20, dagarnas dag. LV3 Afterschool. 88.

Dhack samt iDrott stog i köket och skulle servera Rostade rotfruktsslantar och knaprig kycklinglårfile. Självklart så var jag, Mikael Gourmandi på plats, hungrig som vanligt, klockan 17:17.

Som ni ser på bilden så skulle detta föreställa en "portion", en liten bit kyckling, samt lite rotfrukter. Det fanns även BBQ-sås, Mangoraja samt någon form av lök vid sidan om. Till dryck serverades saft, vilket jag tyckte inte riktigt passade inte till rätten, hade hellre uppskattat en Pripps Blå.

Kycklingen var bra gjord, dock inte ett dugg knaprig, den var även fruktansvärt dåligt saltad och dom hade valt att ta timjan istället. Det är inte lätt när det inte är svårt. Inte så mycket att säga om rotfruktsslantarna, det var potatis, rödbetor och palsternacka dom hade lagt in ugnen, det var bra.

Efter en liten portion kände jag att den slutgiltiga lösningen var att backa, fick vänta i ungefär 15 minuter innan det var dags för portion nummer 2. Dock så hade rotfruktsslantarna mystiskt försvunnit så det fanns endast kycklingfilér kvar. 2 kycklingfilér senare var det dags att ställa sig i kö igen, och sen yttligare en gång till. 4 Kycklingfilér senare hade jag ett litet samtal med min mage och han var inte nöjd, så då var det bara att ställa sig i kö igen. Tyvärr så hade ju all kyckling tagit slut samt rotfruktsslantarna hade gjort en comeback. Då insåg jag direkt att det inte var värt, så jag lämnade ifrån mig min tallrik och gick till NC.
+
4 "portioner"
Bra Kcal/Kr

-
Ej knaprig
Timjan istället för salt
Inte mätt
Saft istället för Pripps

Generellt så var det en helt ok afterschool, för ynka 20 kronor så fick man en rimlig mängd mat.
Trots ingen pripps och inget salt, får Dhack & iDrott betyget: 5/10 italienska fotbollsklubbar.
//Micke G